Alkmaar, 19 januari 2015. Zaterdag is jeugdlid Mila Biesot gehuldigd tot 'Lid van het jaar' van de Alkmaarse roeivereniging ARZV. Onder grote belangstelling van de jeugdleden en hun instructeurs ontving de 17-jarige Alkmaarse uit handen van voorzitter Roel van de Waal de bijbehorende ketting; een wisseltrofee. Het is voor het eerst in de historie van de ARZV Roei dat een jeugdlid wordt uitgeroepen tot Lid van het jaar.

Mila volgt met deze prijs Cees Brockhus op, die in 2014 deze eretitel kreeg. Biesot heeft haar titel te danken aan haar grote inzet voor het jeugdroeien binnen de ARZV. Van de Waal: “Mila is een bepalend lid voor de jeugd. Mede dankzij Mila is de jeugdgroep zoals deze nu is: een groep die voor elkaar gáát en het écht gezellig met elkaar heeft.”

Mila is ook actief als secretaris van het Jeugdbestuur van de ARZV. Maar bovenal is ze talentvol roeister. In de boot weet ze ook de nodige successen te boeken. Afgelopen jaar won ze, samen met ARZV’ers Bobby van den Bos, Femke Metz en twee meisjes van Roeivereniging Naarden de regiocompetitie. Vervolgens wist ze met haar ploeg ook nog eens beslag te leggen op de landelijke titel. Ze is vastbesloten dat succes dit seizoen te herhalen.

Op 8 maart kan Mila haar roeitalenten laten zien voor het thuispubliek in de Hoornse vaart. De ARZV organiseert dan een DiNHo-wedstrijd, een regiocompetitie wedstrijd. De ARZV ontvangt dan zo’n 200 jonge roeiers uit de hele provincie.

20150119 Mila Biesot AZRV

Pin It
Bekeken: 1633x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/