Alkmaar, 19 januari 2015. In Wormerveer speelden de DAW-dames zaterdagavond weer een aantrekkelijke waterpolowedstrijd. Deze keer tegen De Ham 3, een ploeg uit de onderste regionen van de competitiestand Regio Midwest Dames 1A. De eerste de beste aanval werd meteen afgerond met een doelpunt, maar ook snel gevolgd door een tegendoelpunt. Deze waarschuwing gaf de dames het teken dat ze scherp moesten worden een bewegelijk spel laten zien. Dit zette zoden aan de dijk. Door middel van een aantal goed en snel opgezette aanvallen kon DAW gedurende de eerste twee kwarten tot 1-5 uitlopen. 

Door deze voorsprong was de spirit bij de Alkmaarse dames in de tweede helft een beetje verdwenen en werden ze makkelijker tegen te houden. De Ham beheerste traag en fysiek spel beter en wist daardoor de score in de rest van de wedstrijd in evenwicht te houden. De einduitslag werd 3-7. Topscoorder aan Alkmaarse zijde was Bianca Hartingsveld met vier goals.

In deze speelronde waren de DAW-dames de enige van de directe concurrentie met de volle winst, waardoor ze nu weer duidelijk op de 2e plaats staan. De komende drie weken zal blijken of DAW Dames 1 dit kan vasthouden, want dan speelt het tegen die concurrerende ploegen. De eerstvolgende wedstrijd vindt zaterdag 20:00 uur plaats in thuishaven de Hoornse Vaart tegen ZV Haerlem2 (toegang gratis).

Pin It
Bekeken: 1050x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/