Alkmaar, 20 januari 2015. Zaterdag vond de tweede KNSB B-selectie wedstrijd plaats in Heerenveen. Hierbij verschenen namens de Alkmaarse IJsclub Melissa Hopman, Sterre de Jager en Kookai Nowack op het ijs. De schaatsers kunnen tevreden terugkijken op hun prestaties. Melissa behaalde een 5e plaats bij de proms. Sterre de Jager en Kookai Nowack behaalden respectievelijk een 4e en een 13e plaats bij de mini's, in een deelnemersveld van 29 talentvolle kunstrijders.

Op 7 februari zal in Enschede de tweede KNSB B-selectiewedstrijd plaats vinden. Voor de categorie Proms zal Iris Groot rijden. In de categorie Teens zal Zena-Rae Borst haar kür schaatsen.

De laatste KNSB C-selectie wedstrijd voor de finale is op 28 februari in Heerenveen. In de categorie teens zal Sterre Brouwer rijden. Naomi van Stralen en Pieter Hogerwerf rijden in de categorie basic novice.

Deze kunstschaatsers zijn te zien in de KNSB Cup finale 2015 op 14 en 15 maart te Zoetermeer. Hier zullen de beste twaalf rijdsters van elke categorie gaan strijden.

20150120 knsb cup

Pin It
Bekeken: 1338x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/