Sint Pancras, 20 januari 2015. Vrijdag 23 januari start Groei en leer weer met yoga voor peuters en kleuters. Evelien Dumont verzorgt de 5-delige cursus, en heeft deze keer gekozen voor het thema 'Koning Winter en zijn winterdieren?'. De ouders doen verschillende oefeningen mee met hun kind.

Kinderen hebben behoefte aan balans in hun leven, daardoor voelen ze zich sterk en krachtig. Yoga voor peuters en kleuters brengt op een speelse wijze een fijne balans tussen activiteit en ontspanning. Yoga versterkt het zenuwgestel, activeert verschillende lichaamsfuncties en werkt rustgevend. Via concentratie, ademhaling en massage oefeningen komt het kind meer in contact met zijn of haar lichaam en zelfbewustzijn. 

De yogalessen starten vrijdag 23 januari in De Geist, Sint Pancras. Een sessie duurt van 09.30 tot 10.30 uur. Kosten voor de 5 lessen zijn € 40,-. Meer informatie op de website van Groei en leer.

20150120 groei en leer kinderyoga

Pin It
Bekeken: 1652x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/