Alkmaar, 20 januari 2015. Holland Media Combinatie, uitgever van onder meer Alkmaarsche Courant, heeft een nieuw online initiatief gelanceerd: Advertentieveilingen.nl. Via een afslagsysteem kan de adverteerder zelf bepalen welke prijs een advertentieplaatsing hem waard is. Aanlevering van materiaal en veilige betaling gaan in één moeite door.

Met Advertentieveilingen.nl wil HMC effectief adverteren ook mogelijk maken voor ondernemers met lagere budgetten. Dagelijks toont de uitgever via de interactieve site – zowel last minute als reguliere – advertentiemogelijkheden. Daarbij gaat het om diverse vastgestelde formaten in verschillende uitgaven in Alkmaar en omliggende gemeenten. De klok terug terwijl het kortingspercentage voor het advertentieblok oploopt. Door op het juiste moment op ‘Bied mee’ te klikken, pakt de klant de mogelijkheid om een uitzonderlijk laag tarief te pakken.

Het concept is gebruiksvriendelijk. In slechts drie stappen is een plaatsing te regelen: kopen, afrekenen, materiaal aanleveren. Om een kwalitatief goede afdruk te verzorgen stelt de uitgever wel minimale eisen aan het materiaal. Adverteerders die snel willen handelen, doen er goed aan kant-en-klaar materiaal op het gewenste formaat (doorgaans een 1/8, 1/4, 1/2 of 1/1 pagina) op voorraad te hebben.

Pin It
Bekeken: 1859x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/