Alkmaar, 20 januari 2015. Een verheugde Gijs Schot, directeur en eigenaar van de Schot Groep, ontving maandag de 10e Bronzen Waaier uit handen van burgemeester Piet Bruinooge. Dit gebeurde tijdens het Bronzen Waaier Diner in de Pleinzaal van Theater De Vest. De Bronzen Waaier is de jaarlijkse prijs voor de meest maatschappelijk betrokken ondernemer aangesloten bij Stichting De Waaier. Het werkgebied van De Waaier is het HAL-gebied. Wethouders Stam van Heerhugowaard en Fintelman van Langedijk overhandigden De Bronzen Duim, de aanmoedigingsprijs, respectievelijk aan Robbert van der Weide van De Nationale Notaris Alkmaar en Erica Krijgsman van het Horizon College in Alkmaar.

Schot Groep dankt zijn Bronzen Waaier aan maar liefst 33 vrijwillige activiteiten voor maatschappelijke organisaties, matches genoemd bij De Waaier. De totale waarde is bijna een ton euro's over een periode van ruim vijf jaar. Voorbeelden zijn het (in samenwerking) plaatsen van het 90 m2 bezoekerscentrum van De Hortus, het egaliseren van het schoolplein van de Mattiasschool en het verplaatsen van een boot naar de eerste verdieping voor een expositie van Museum BroekerVeiling. Gijs Schot is ook actief als voorzitter van Stichting Top Events Regio Alkmaar en zo betrokken bij de International Children’s Games. 

 

 

Pin It
Bekeken: 2057x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/