Ook nu er als proef twee camera's geïnstalleerd zijn bij de Westerstraat en de Herenweg voelen bewoners van Oudorp zich nog niet helemaal veilig.

Afgelopen weekend zijn er volgens het NHD weer enkele pogingen tot inbraak geweest aan de Scholeksterstraat. Bewoners wisten de inbreker echter te verjagen door een klap op het raam te geven.

Sinds vorig jaar zijn de bewoners van Oudorp achterdochtiger vanwege een inbraakgolf. Buurtbewoners hebben toen een buurtalarm opgericht waarmee ze elkaar via whatsapp op de hoogte hielden van bijzonderheden in de buurt.

Volgens de cijfers zijn er vorig jaar in totaal 75 inbraken geweest, dit jaar acht inbraken en zijn het tegenwoordig vooral de garages en bergingen die beroofd worden. De camera's blijven twee maanden staan.

Pin It
Bekeken: 4545x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/