Heiloo, 26 januari 2015. Atletiekvereniging Trias en gemeente Heiloo steggelen al enige tijd over de extra hoge huur voor de accommodatie. In februari moet de rechtbank uitmaken wie er in zijn recht staat. Trias werd in 2014 totaal €19.000 gefactureerd, onder andere vanwege groot onderhoud. Dat terwijl omliggende verenigingen rond de € 4.000 euro betalen. Het huurcontract beschermt de atletiekvereniging niet; het weigert op morele gronden de €6.355 te betalen voor dat onderhoud, vanwege het enorme verschil. Er kwamen geluiden van clementie, maar die kwam niet. Vanwege dagvaarding en dergelijke staat de teller nu op krap €8.000.

Trias denkt een goed argument te hebben om niet te betalen, meldt het NHD. Andere buitensportaccommodaties kosten Heiloo €200.000, de atletiekbaan €20.000. Dit lijkt niet te stroken met de hoge huur. De gemeente zal vasthouden aan het contract, dat nog ruim twee jaar loopt en onderhandeling is pas mogelijk voor de volgende periode. Mocht Trias de rechtszaak verliezen en alsnog weigeren, komt de hofleverancier van genomineerden voor de Sportverkiezingen én de Sportman van Heiloo zonder atletiekbaan te zitten.

Pin It
Bekeken: 1642x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/