Alkmaar, 27 januari 2015. De Seniorenpartij Alkmaar heeft vernomen dat bij inwoners van Alkmaar met een Univè Gemeentepakket, bedoeld voor mensen met een lager inkomen, een probleem is ontstaan. Diegenen die in 2014 een 'Compleet' pakket hadden, kregen eenzelfde nieuwe polis toegezonden, terwijl deze nu minder dekking heeft. Univé noch de Gemeente Alkmaar heeft de verzekerden actief benaderd met het advies over te stappen naar 'Compleet Plus', wat nu het eigen risico dekt voor € 3,65 per maand extra. In deze verzekering is ook een deel bijzondere bijstand begrepen.

De SPA wil van het college van Alkmaar weten of dit allemaal juist is. En als dat zo is, of de gemeente bereid is mensen alsnog te benaderen en of het Univé dringend wil verzoeken coulant te zijn als verzekerden alsnog willen overstappen naar Compleet Plus.

Pin It
Bekeken: 2095x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/