Alkmaar, 27 januari 2015. In mei 2015 is het de 23ste én laatste keer dat Karavaan, buitengewoon theater op locatie, onder de vlag van Cultuurcompagnie Noord-Holland wordt georganiseerd. In overleg met de huidige festivalleider, Ilse van Dijk, is besloten dat Karavaan per 2016 als zelfstandige stichting verder gaat. Cultuurcompagnie én Karavaan ontwikkelen beide een nieuw en duidelijk profiel voor de toekomst. In voorbereiding op de oprichting van de nieuwe stichting heeft Karavaan een Raad van Advies ingesteld.

“Noord-Holland zónder Karavaan is ondenkbaar!”, aldus Christel Portegies, directeur van Cultuurcompagnie. “Vol trots presenteren wij in mei de laatste editie onder verantwoordelijkheid van Cultuurcompagnie. Ik wens het een goede toekomst toe.” Als zelfstandige stichting zal het festival haar eigen bedrijfsvoering en ondernemingsplan ontwikkelen en kan het zich nog beter richten op de nieuw gekozen koers die zij sinds 2014 is ingeslagen. Sinds afgelopen jaar is de periode verplaatst naar mei en verbindt Karavaan zich meer dan voorheen met belangrijke thema’s en locaties van de provincie Noord-Holland, vooral waar het professionele cultuuraanbod gering is. Hierdoor worden thema´s bespreekbaar en voelbaar. Het zijn onderwerpen op het gebied van de domeinen water, landbouw, economie, sociale zaken, herbestemming en ruimtelijke ordening.

Karavaan Festival 2015 buigt zich van 13 t/m 31 mei 2015 over de toekomst van de bewoners van Noord-Holland en zoomt in op drie actuele onderwerpen met een lokale -, nationale - en internationale reikwijdte, die ons allemaal bezighouden en onze leefwereld beïnvloeden. Karavaan werkt hierbij samen met kunstenaars die zich laten inspireren door deze thema’s. Karavaan wordt mogelijk gemaakt door onder andere de Provincie Noord-Holland, de gemeenten en bijdragen van Fonds Podiumkunsten, Stichting DOEN en het BNG Cultuurfonds.

 

Pin It
Bekeken: 2287x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/