Alkmaar, 27 februari 2015. Dinsdag stond een bende van Roemeense viertal voor de rechtbank in Alkmaar, op verdenking van het plegen van zeker veertig winkeldiefstallen in de hele provincie gedurende. Het viertal richtte zich meerdere maanden op dure parfums bij parfumeries en drogisterijen. De drie mannen en een vrouw tussen de 23 en 38 jaar sloegen onder andere in Bergen toe. 

Tweetalige advocaten probeerden tijdens de proformazitting zonder resultaat de Roemenen voorlopig vrij te krijgen en in Boekarest te laten berechten, zo meldt het NHD. Ook zou de bewijslast vaag zijn. De rechtbank ging niet akkoord. Het Openbaar Ministerie heeft een reeks dvd's met daarop de verdachten in actie en daarnaast vermoed men dat ze gewoon door zullen gaan. Iedere verdachte heeft meerdere veroordelingen voor vergelijkbare strafzaken in Nederland en/of Duitsland, België, Frankrijk, Spanje. De 30-jarige vrouw zit zelfs nog in de proeftijd van haar laatste veroordeling in Nederland. Op 6 maart volgt de zitting.

Pin It
Bekeken: 1697x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/