Heerhugowaard, 29 januari 2015. Binnenkort komen de avontuurlijke voorstellingen Klaas Vaak en Kikker is Jarig! in de Rodi Media zaal van Co voor kinderen van 4 jaar en ouder. Zandtovenaar Klaas Vaak (Efteling Theaterproducties) vliegt zaterdag 14 februari naar Heerhugowaard voor een betoverend musicalavontuur. Twee weken later komt de bekendste kikker van Nederland (Theater Terra) naar Heerhugowaard om zijn 25ste verjaardag te vieren. 

Maar er is nog meer. Zondag 8 maart viert Dirk Scheele een feestje op zijn boerderij. Alle kinderen van 2 jaar en ouder zijn van harte welkom op zijn feestje. 'Op de boerderij' is gebaseerd op de tv-serie Op stap met Dirk Bij alle jeugdvoorstellingen dit seizoen, kunnen kinderen, ouders én grootouders frietjes eten met een glaasje ranja én een waterijsje voor slechts €4,75 per persoon.

Meer informatie en reserveren van kaarten voor voorstellingen en frietjes eten, is te vinden op de website van Cool. Kaarten kunnen ook gereserveerd worden bij de servicebalie van Cool.

20150129 Klaas Vaak Cool

Pin It
Bekeken: 2288x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/