Alkmaar, 29 januari 2015. Ieder jaar wil het Hielander Whisky Festival iets betekenen voor een goed doel. In de vorm van het doneren van overgebleven Alba’s tot het veilen van unieke objecten. Ook dit jaar worden er weer twee unieke objecten geveild. De opbrengsten hiervan komen geheel ten goede aan ’t Praethuys, een organisatie die zich inzet voor het welzijn van eenieder die met kanker te maken heeft.

 


Glencairn Crystal uit Schotland heeft twee prachtige decanteers beschikbaar gesteld waarvan één met twee kristallen glazen en één met een zeer zeldzame vulling. Kenny McKay (van Scottish Liqueur Centre) heeft een ‘Strathclyde’ uit 1965 / Bourbon Barrel 33.8 % aangeboden. De tweede decanteer heeft dus een vulling van een 50 jaar oude whisky, maar is omdat het hier gaat om een 33.8% geen 'echte' Whisky meer. Uiteraard is het evenwel uniek en is er zeker geen tweede meer van te krijgen. Dit komt onder andere doordat de distilleerderij al enige jaren niet meer bestaat.


Kijk voor het openingsbod op de website www.hielanderwhiskyfestival.nl en stuur een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Ook tijdens het Hielander Whisky Festival op vrijdag 13 en zaterdag 14 februari kunt u nog bieden.

Pin It
Bekeken: 1659x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/