Alkmaar, 29 januari 2015. De gemeente Alkmaar organiseert een generatiedebat tussen jong en oud over het te voeren arbeidsmarktbeleid in de gemeente en de regio. De pas aangetreden coalitie wil weten wat zij voor Alkmaarse jongeren, ouderen, werkgevers en werknemers, werkenden en werkzoekenden kan doen. Wie zijn of haar stem wil laten horen over het zoeken van werk, belemmeringen, twijfels, mogelijkheden of bijvoorbeeld meegaan met de tijd is van harte welkom. Aanwezig zullen zijn politici, werkgevers, jongeren en ouderen.

Het generatiedebat wordt 9 februari gehouden in de Prinsenzaal van het gemeentehuis. Vijftigplussers worden in de gemeente Alkmaar gestimuleerd hun kracht, vitaliteit, kennis en kunde in te zetten. Samen met ondernemers kunnen ze ervoor zorgen voldoende kansen te houden op de arbeidsmarkt. Zonder dat dit per se ten koste hoeft te gaan van jongeren op de arbeidsmarkt.

Vele vragen en ideeën kunnen besproken worden. Bijvoorbeeld: worden vijftigplussers nog wel serieus genomen op de arbeidsmarkt? Zitten veel Vijftigplussers te wachten op hun pensioen? Zijn jongeren voldoende ambitieus? Hoe zit het met ZZP'en als men iets ouder is? Willen ouderen van jongeren leren, of verwachten ze alleen dat jongeren van hen leren? Hebben de gemeente en andere partijenb wel wat te bieden in dit verhaal? Is er wel genoeg aanbod voor vijftigplus-beleid op de werkvloer of richt HR-management zich vooral op het ontwikkelen van jongeren? Doen Vijftigplussers te weinig om duurzaam inzetbaar te blijven?

Het generatiedebat arbeidsmarktbeleid op 9 februari begint om 20:00 uur. Inloop is om 19:30 uur. Geplande eindtijd is 21:30 uur. Meer info of aanmelden kan onder andere via de Facebookpagina voor het debat.

20150129 Generatie Debat Alkmaar

Pin It
Bekeken: 2449x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/