Heerhugowaard, 30 januari 2015. Donderdagavond heeft de politie een man wegens vermoedelijk drugsgebruik aangehouden na een aanrijding met een beweegbare paal op de Middenweg in Heerhugowaard. 

Een 33-jarige Heerhugowaarder zag rond 18:15 uur dat een bus juist een plaats passeerde waar een beweegbare paal in het wegdek is aangebracht. Omdat de paal nog naar beneden was, wilde de man snel passeren. Hij had echter geen rekening gehouden met de snelheid waarmee de paal weer omhoog gaat, waardoor hij zijn bestelwagen erop reed en de onderkant van beschadigde.

Bij controle bleek de bestuurder mogelijk onder invloed van drugs te verkeren. De man staat bij de politie bekend als gebruiker van GHB, dus is bij hem bloed afgenomen. Het bloedmonster wordt door het Nederlands Forensisch Instituut onderzocht op de aanwezigheid van drugs.

Pin It
Bekeken: 1405x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/