Alkmaar, 30 januari 2015. Wegens het succes van de eerdere bijeenkomsten organiseert het UWV in samenwerking met het Brancheservicepunt Zorg en Welzijn NHN wederom een informatiebijeenkomst voor werknemers in de sector. Die zal plaatsvinden op dinsdag 10 februari van 9:00 tot 11:00 uur bij de RPA-NHN, in het gebouw van de Kamer van Koophandel. Werknemers die (mogelijk) boventallig dreigen te raken worden in deze bijeenkomst geïnformeerd over onder andere de situatie in de sector, de rol van het UWV en informatie over de ww-uitkering. Daarnaast krijgen medewerkers praktische tips over solliciteren en het inzetten van een netwerk.

De bijeenkomsten worden georganiseerd omdat er personele veranderingen worden verwacht in de sector Zorg en Welzijn, mede door de hervormingen in de zorg. Er zullen functies veranderen en mensen boventallig raken. Met 38.000 banen in de sector Zorg en Welzijn zullen deze veranderingen ook merkbaar zijn in Noord-Holland-Noord. De bijeenkomsten dragen bij aan het creëren van inzicht in de arbeidsmarkt, zodat medewerkers beter zijn voorbereid op de toekomst.

De zaal biedt plaats aan een beperkt aantal personen. Geïnteresseerden wordt dus aangeraden zich snel aan te melden.

Pin It
Bekeken: 1841x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/