Alkmaar, 19 februari 2015. Het nieuwbouwgebied Nollen Oost in Alkmaar begint langzamerhand definitief vorm te krijgen. In het zuidelijk deel worden nu de laatste woningen neergezet en in het noordelijk deel wordt op een groot aantal plaatsen in de wijk door Aannemingsbedrijf Kuin B.V. nog hard gewerkt aan de realisatie van diverse twee-onder-een-kap-woningen en vrijstaande woningen.

Inmiddels is de Gemeente Alkmaar bezig met het definitief inrichten en woonklaar maken van het noordelijke deel. Dit houdt in dat de definitieve bestrating, de openbare verlichting en het groen wordt aangebracht.

Ook is naast de wijk een 'natuurspeelpark' aangelegd. De naam zegt het al: een speelterrein met veel natuurlijke materialen waar kinderen naar hartenlust kunnen klimmen, spelen en ontdekken en volwassenen kunnen genieten van de natuur.
Op korte termijn zullen de laatste vrijstaande woningen, aan de Kwelder, in de verkoop worden genomen. De verkoop is wederom in handen van Vos’ Verkoopmaatschappij BV te Alkmaar. Kijk voor meer informatie op www.nollen-oost.nl of bel 511 88 33.

 

Pin It
Bekeken: 2089x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/