Alkmaar, 19 februari 2015. In Activiteitencentrum de Blauwe Boom (de Hoef) wordt in binnenkort voor het derde jaar laagdrempelige hulp bij het maken van huiswerk aangeboden. Deze hulp vindt plaats in een rustige omgeving, zonder afleiding. Een team van 4 vrijwilligers, met ruime ervaring in lesgeven, staat wekelijks klaar vanaf donderdag 5 maart. De begeleiders zien er op toe dat er aandachtig gewerkt wordt en wie dat wenst kan overhoord worden.

In Nederlands en wiskunde zijn de helpers het meeste thuis. Komen er vragen over andere vakken dan wordt geprobeerd daarbij te helpen. Juist in dit laatste deel van het schooljaar willen de vrijwilligers van de Blauwe Boom leerlingen een steuntje in de rug geven. Op deze manier hopen ze doorstroming naar beroeps- en hoger onderwijs voor hen beter mogelijk te maken.

Inschrijven voor huiswerk ondersteuning is mogelijk tot en met vrijdag 27 februari. De doelgroep is groep 7 t/m klas 2 Vmbo, Havo, Vwo. De hulp wordt gegeven tussen 15:45 en 17:15 uur en de kosten zijn €20,- voor 7 weken. De Blauwe Boom is gelegen aan de Bart van der Leckstraat 1, achter de Aldi. Meer informatie op de website van de Blauwe Boom.

Pin It
Bekeken: 1480x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/