Heerhugowaard, 19 februari 2015. Bij Cool kunst en cultuur zijn mooie voorstellingen te zien maar je kunt er ook zélf theater maken. Deze maand starten bij Cool diverse theaterlessen voor kinderen in diverse leeftijdscategorieën. De eerste les op 4 maart is een open les waar iedereen mag komen kijken en meedoen.

In de Kleuterspelklas kunnen kleine prinsesjes en piraatjes van 4 - 6 jaar zich helemaal kunnen uitleven. Hierin wordt een beroep gedaan op de onuitputtelijke fantasie van kleuters en spelen ze allerlei verhalen op de theatervloer. Deze les eerste les begint om 14.30 uur en duurt 30 minuten.

In de Theaterklas van Cool leren kinderen hoe een verhaal te brengen om de aandacht van het publiek te grijpen, en wat het nou net grappig of spannend kan maken. Deze korte cursus is voor kinderen van 6-8 jaar en van 9-12 jaar. De les begint om 15.10 uur (6-8 jaar) en om 16.20 uur (9-12 jaar) en duurt 1 uur.

Met acteer-, stem- en bewegingslessen leert jeugd van 12 - 18 jaar onder andere wat het verschil is tussen acteren in een soap en in een Hollywood-film. Verschillende speelstijlen, als acteur maar ook als regisseur, komen aan bod.  Deze eerste les is om 17.30 uur en duurt 1,5 uur.

Aanmelden voor de open lessen is niet nodig. Kijk voor meer informatie en inschrijven op de website van Cool (onder educatie).

Foto: Frits de Beer

Pin It
Bekeken: 1994x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/