Alkmaar, 19 februari 2015. Of de nieuwsbrief was al bijna klaar, of Stichting Top Events Regio Alkmaar (STERA) reageerde heel snel op de kritiek van de SeniorenPartij over onder andere over de stilte rond de International Children's Games. "De ICG Alkmaar vinden plaats van 24 tot en met 29 juni, maar Alkmaarders werden nog niet geïnformeerd over wat hen te wachten staat en of zij wellicht iets zouden kunnen betekenen". De dag erna kreeg Alkmaar Centraal, middels een bcc van een interne mail, voor het eerst een nieuwsbrief binnen. Deze Engelse mail bleef helaas even op de volle plank blijven liggen, maar bij dezen dus. Overigens wordt er wel getwitterd over de Games, maar wellicht doet de SeniorenPartij Alkmaar daar niet aan of verwachtte het meer. Toevallig plaatste Dichtbij.nl vandaag ook een nieuwsbericht.

De februari nieuwsbrief laat weten dat STERA de afgelopen twee maanden druk bezig was met de voorbereidingen voor de ICG, waaronder het registreren van deelnemers. De deadline voor registratie is voorbij en ruim 90 steden hebben meer dan 1000 atleten opgegeven. Er zijn steden nog bezig met registratie, dus dat getal gaat nog omhoog.

Het is inmiddels mogelijk je als vrijwilliger op te geven, bijvoorbeeld bij de negen sportverenigingen, het 'Olympisch Dorp', de openingsceremonie enzovoort. Voor informatie hierover wordt verwezen naar de website van de ICG Alkmaar. Organisator STERA zoekt ook nog naar meer partners en sponsors. Hier zijn diverse mogelijkheden voor.

De ICG Alkmaar is ook sociaal en milieubewust, samen met de stichting 'ICT vanaf Morgen'. Zij vragen bedrijven bewust om te gaan met verouderde ICT en telecom apparatuur. Recycling is beter voor het milieu en draagt een beetje bij aan het terugdringen van kinderarbeid in het verkrijgen van grondstoffen. Waar, is te lezen op de ICG website onder de tab 'partners'.

Bezoekers kunnen een 'pre-ICG special' boeken. Dit is een 4-daags toeristisch arrangement waarmee men vooraf Alkmaar en de wijde omgeving leert kennen. De special bestaat uit een basispakket met logies, ontbijt en transport, waaraan diverse activiteiten toegevoegd kunnen worden, zoals een bezoekje aan de Zaanse Schans of een grachtenvaart in Amsterdam.

Wellicht volgt te zijner tijd informatie over de te verwachten verkeersdrukte en extra activiteiten in de stad.

Tot slot wordt in de februari nieuwsbrief verwezen naar de ICG 2015 Facebookpagina en Twitter @ICG2015Alkmaar. Mailen kan naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Foto: de registratiepagina's van de ICG.

 

 

Pin It
Bekeken: 1494x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/