Alkmaar, 19 februari 2015. Het intercultureel koor Mihira geeft onder leiding van Diana Todria een avondvullend concert in de Vrijheidskerk in Alkmaar. De uit verschillende windstreken afkomstige vrouwen nemen u mee op een muzikale reis, met liederen uit hun thuislanden.

Mihira is een groep enthousiaste vrouwen die met veel plezier en een gevoel van saamhorigheid al jaren samen zingen. Samen met de muzikanten zorgen ze voor een kleurrijk en gevarieerd optreden op zaterdag 7 maart. Het concert begint om 19.30 uur in de Vrijheidskerk, aan de Hobbemalaan 2a.

Kaarten zijn vanaf 18.45 uur te verkrijgen aan de kassa voor € 12,--. Dit is inclusief één consumptie (koffie/thee). Reserveren is mogelijk via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Pin It
Bekeken: 2088x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/