Alkmaar, 19 februari 2015. Houd je van sprookjes en spannende verhalen? Dan zit je de komende weken goed bij De Vest!

 

Op zondag 15 februari om 14:30 uur speelt het Alkmaars gezelschap Unieke Zaken de première van ‘Dit is geen Droom’, over een heel museum dat tot leven komt. Drie figuren stappen uit hun schilderij en nemen je mee naar een wereld waarin niets is wat het lijkt. Ze doen de gewoonste dingen, maar dan net even anders. Na afloop kun je met Jeugdtheaterclub Vessie een fantasierijke taart maken en met de acteurs op de foto.

 

In de voorjaarsvakantie kun je op 25 februari om 14:30 uur komen kijken naar de griezelopera ‘Suikertantes’ van Holland Opera. Deze opera gaat over drie tantes, suikerzoet en supervals. Deze tantes hebben één grote wens: nooit meer last van kinderen hebben. Hiervoor bedenken ze een slim plan, maar ze hebben geen rekening gehouden met het dappere meisje Sam, die hun plan wil tegenhouden.

 

En als je nog niet genoeg gezien hebt kun je op 28 februari om 19:00 uur komen kijken naar de musical 'Ali Baba en de 40 rovers' van Theater Terra ‘Ali Baba en de 40 rovers. In deze musical ziet het arme jongetje Ali Baba toevallig hoe een groep rovers hun grot vol met schatten opent met de toverspreuk ‘Sesam, open u!’ Zodra ze wegrijden sluipt Ali Baba naar binnen en pakt wat goud. Een leuke jeugdvoorstelling over een van de meest vertelde verhalen ter wereld!

 

Toegangskaarten voor alle voorstellingen kunnen worden gereserveerd via de kassa van TAQATheater De Vest, tel 072- 548 99 99 of via de website www.taqatheaterdevest.nl.

Pin It
Bekeken: 1861x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/