Alkmaar, 20 februari 2015. Voor de Al-Islam moskee, die na 18 jaar bijna afgebouwd is, is onlangs een nieuw bestuur aangesteld. De directe aanleiding is dat de imam had besloten om de feestelijke plaatsing van de minaret op de moskee op een eerdere datum te zetten zonder te overleggen met het bestuur. Voorzitter D. Anwar-Ali en tevens broer van de imam kon er daardoor niet bij zijn doordat hij op dat moment in het buitenland verbleef. Nadat hij was teruggekomen wilde hij zijn broer uit zijn functie van imam zetten en een nieuw bestuur vormen, maar de imam had zelf al ontslag genomen. Het nieuwe bestuur bestaat nu uit vier leden van de Anwar-Ali-familie en penningmeester H. Amir. Ze zijn er bovendien achter gekomen dat er geld is verdwenen uit de donateurskas waarvan de moskee wordt betaald. 

De voorzitter en zijn neef en secretaris S. Anwar-Ali lieten het NHD weten dat er in de buurt roddels rondgaan dat de moskee gekraakt is en dat er een greep in de kas gedaan is. “Het eerste klopt niet. Het tweede waarschijnlijk wel, maar dat zijn we in overleg met de bank aan het uitzoeken. Daar willen we tot die tijd niet teveel over naar buiten brengen.”

Pin It
Bekeken: 2662x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/