Alkmaar, 20 februari 2015. Op donderdagmiddag 26 februari van 15.00 tot 17.00 uur, verzorgen Ron en Marianna van k1cultmedia een filmworkshop in de bibliotheek in Alkmaar Centrum. Je leert tijdens deze workshop in korte tijd hoe je een film kunt opnemen en bewerken.

Tijdens deze workshop, die toegankelijk is voor kinderen tot en met 16 jaar, ga je zelf een film maken met de camera en vervolgens bewerken met het programma Pinnacle. Ron en Marianna leren je in slechts twee uur hoe je een film kunt opnemen en bewerken.

Deze filmworkshop is op donderdag 26 februari van 15.00 tot 17.00 uur. Geef je snel op bij de bibliotheek als je mee wilt doen want er is plek voor maximaal 8 deelnemers. Deelname is gratis. Je kunt je opgeven via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Kun je deze datum niet? Geen ramp. De workshop wordt herhaald op 7 mei.

Pin It
Bekeken: 1417x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/