Alkmaar, 23 februari 2015. De wedstrijd van de waterpolomannen van DAW zaterdagavond werd gekenmerkt door grote niveauverschillen in hun spel. Naast goede teamdoelpunten werden ook veel aanvallende fouten gemaakt. Sowieso werd door zowel DAW 1 als tegenstander Duinkikkers 1 uit Soest stevig verdedigd, waardoor weinig aanvallen soepel verliepen. Desalniettemin kwam de score op 7-4 uit. De Alkmaarders deden daarmee goede zaken voor de competitie in de Bondsklasse 3. 

De mannen van DAW konden in de eerste periode voorsprong nemen. Midvoor Leon Hoekman kreeg teveel druk van de Duinkikkers, waardoor de thuisploeg een andere tactiek in moest zetten. Opdracht was inzwemmen voor de midvoor langs, om zo een vrije man te creëren. Door de stevige verdediging van de Duinkikkers, kwam dit ook moeizaam op gang.  Er werden ook overtredingen gemaakt. DAW kreeg drie strafworpen tegen en van beide teams werd een man voor de rest van de wedstrijd uitgesloten. Na twee kwarten stond het 5-4. DAW en de Duinkikkers scoorden door strak verdedigen beide niet in het derde en vierde part, tót de laatste twee minuten. Toen nam DAW afstand met 6-4. Op het eindsignaal maakte Jeroen Fennema met een fraai afstandschot de laatste treffer.

In de Bondsklasse 3 A verandert er na afgelopen weekend helemaal niets aan de volgorde. DAW blijft daarbij op plaats 7, Duinkikkers op 5. Qua punten zijn er wél belangrijke wijzigingen want in de middenmoot pakte alleen DAW drie punten. Gevolg is dat het zich heeft losgeweekt van de teams onder hen en nu serieus kan kijken naar plekjes hoger op de rang. Na een weekendje vrij volgt echter een pittige tegenstander: de nummer 2 in de stand, al hebben diverse teams boven DAW het tussendoor ook niet makkelijk tegen elkaar.

Pin It
Bekeken: 1531x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/