Alkmaar, 23 februari 20154. Vrijdag de 13e februari ging voor het laatst een motorrijder onderuit op verkeersplein Kooimeer. Dit was de 42ste keer in een half jaar tijd dat dit gebeurde op voor motorrijders beruchte verkeersplein. Oorzaak van de vele valpartijen op het verkeersplein zou volgens motorrijders liggen bij de gladde detectielussen. Rijkswaterstaat heeft hiernaar een onderzoek ingesteld, maar heeft nog geen eenduidige oorzaak voor de ongevallen kunnen vinden, aldus een woordvoerster tegenover het NHD.

Om achter de oorzaak van de valpartijen te komen, plaatst Rijkswaterstaat camera's op het verkeersplein. Ook zal de het 12 maart met motorrijdersclub KNMV en actiegroep MAG in gesprek gaan om het probleem te doorgronden. Een aantal motorrijders is begonnen met de voorbereidingen voor een claim tegen Rijkswaterstaat.

 

Pin It
Bekeken: 1818x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/