Alkmaar, 24 februari 2015. Na het grote succes van de eerste aflevering organiseert de Stichting Vrienden van de Grote Sint Laurenskerk weer een Lenteborrel. Vrijdag 20 maart wil het bestuur de Vrienden in het zonnetje zetten om te proosten op een nieuw seizoen in de ‘Huiskamer van Alkmaar’. Jong talent uit de regio zorgt daarbij voor een gevarieerd muzikaal programma. Met een hapje en een drankje kunnen (ook nieuwe) Vrienden genieten en gezellig met elkaar kennismaken. De avond begint om 20.00 uur, duurt tot 22.30 uur en is voor Vrienden gratis toegankelijk.

De jonge talenten die zullen optreden zijn onder andere Jet Stam en Bent uit Heiloo. Zij brengen onder meer nummers van Ramses Shaffy ten gehore. En natuurlijk het lied ‘Mijn Stad’, dat Jet over Alkmaar geschreven heeft. Concertpianist Koen Spijker is ook weer terug. Bij de eerste Lenteborrel begeleidde hij Jet op indrukwekkende wijze, bij het zingen van ‘Mag ik dan bij jou’ van Claudia de Breij. Dan is er nog Caroline Boon & Combo, nieuw dit jaar op de Lenteborrel. Deze oud-deelneemster aan de Voice Kids brengt met haar groep nummers als 'It don’t mean a thing', 'September in the rain' en 'What a wonderful world'.

Vrienden van de Grote Sint Laurenskerk hebben samen met hun partner gratis toegang. Aanmelden kan via de website van de stichting stichting. Iedereen die voorafgaand aan de avond Vriend wordt (minimale bijdrage € 15,- per jaar), heeft recht op gratis toegang voor twee personen.

Foto: Jet Stam en Koen Spijker tijdens de Lenteborrel 2014.

20150224 Lenteborrel Stam en Spijker 2014

Pin It
Bekeken: 1638x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/