Alkmaar, 24 februari 2015. Senioren in Alkmaar en omstreken kunnen nu met een speciaal en goedkoop jaarabonnement met Connexxion reizen. Dit abonnement werkt op een persoonlijke OV-chipkaart met de geboortedatum. Tot 1 juni geldt een introductietarief van € 99,- en daarmee kunnen 65-plussers het gehele weekeind en op werkdagen vanaf 09:00 uur onbeperkt reizen met bussen van Connexxion. Dat is gemiddeld minder dan € 0,30 per dag. Na 1 juni kost het jaarabonnement €125,-. Als men op werkdagen vòòr 09.00 uur reist, wordt automatisch saldo afgeschreven met de gebruikelijke leeftijdskorting van 34%.

Connexxion hoopt dat de nieuwe abonnementsvorm reizigers van 65 jaar en ouder ertoe zal verleiden om vaker de bus te kiezen. Ook verwacht het nieuwe reizigers aan te trekken. Iets beter voor het milieu, iets minder drukte op de weg, zo stelt het vervoersbedrijf. Het abonnement is verkrijgbaar via de webshop van Connexxion.

Binnenkort wordt in de hele regio een grootschalige huis-aan-huismailing uitgezet. Connexxion realiseert zich dat niet iedere oudere goed met internet kan omgaan, dus biedt het hulp. De Klantenservice (0900-266 63 99) is beschikbaar van maandag tot en met zaterdag, 08.00 uur tot 19.00 uur.

 

Pin It
Bekeken: 1523x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/