Alkmaar, 26 februari 2015.  Een aantal weken geleden maakte de Specsavers-winkel op de Laat bekend een substantieel bedrag te hebben gedoneerd aan Klas op Wielen. Deze week was de beurt aan Specsavers-winkel aan de Europaboulevard om een stichting blij te maken. Het was Stichting Hortus die een bedrag van € 2.182,34 in ontvangst mocht nemen. Het afgelopen jaar hebben alle Nederlandse 118 Specsavers-winkels gespaard voor zowel een lokaal initiatief als een landelijk doel: Nationaal Fonds Kinderhulp. Er is een totaalbedrag van €400.715,- ingezameld.

“Ik ben ontzettend blij en trots dat we met onze winkel financiële steun kunnen bieden aan waardevolle initiatieven zoals Stichting Hortus. Lokale doelen hebben het steeds moeilijker en onze bijdragen blijken meer dan welkom,” vertelt Tom Kother, opticien en contactlensspecialist bij Specsavers Europaboulevard. Uit eerder onderzoek van de winkelketen onder bijna 300 lokale goede doelen blijkt dat 67% van de ondervraagden de afgelopen drie jaar geld tekort kwam en ongeveer de helft een tekort aan donateurs heeft. 86% is van mening dat als zij meer hulp zouden krijgen, ze meer kunnen bereiken. 

Voor elk verkocht montuur en hoortoestel doneren Specsaver-winkels automatisch een vast bedrag aan de Stichting Specsavers Steunt. Het gespaarde geld wordt eens per jaar wordt gedoneerd aan een lokaal goed doel en het NFK. Vier jaar verder heeft de stichting in totaal ruim € 1,3 miljoen gedoneerd aan meer dan 730 lokale goede doelen en Nationaal Fonds Kinderhulp. Aan het begin van 2015 is alweer de vijfde spaarronde gestart. 

Pin It
Bekeken: 1728x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/