Alkmaar, 04 maart 2015. Al enkele jaren verzorgt Alkmaar Sport weerbaarheidstrainingen op diverse locaties in Alkmaar. Zo startte ook woensdag (vandaag) weer een lessenreeks voor kinderen van 8 tot 12 jaar. Deze lessen zijn aldoor gericht op deze jonge jeugd. Omdat de vraag hiernaar steeg, wordt daar in mei een nieuwe groep aan toegevoegd, die van 12 tot 16 jaar. Aanmelden is nu mogelijk.

Bij Alkmaar Sport zijn diverse weerbaarheidstrainers actief die volgens de Rots & Water methodiek werken tijdens hun lessen. Zij hebben hiervoor een speciale cursus gevolgd. Daarnaast is door de trainers onlangs een nieuwe cursus gevolgd waarin het realistisch oefenen onder druk en in bedreigende situaties centraal stond. Met deze kennis op zak zijn de trainers goed uitgerust om ook aan een oudere doelgroep de weerbaarheidstrainingen aan te bieden.

“De vraag naar weerbaarheidstrainingen voor een oudere doelgroep werd de laatste tijd steeds groter,” aldus Rianne de Groot, coördinator weerbaarheid bij Alkmaar Sport. Om deze doelgroep tegemoet te komen zal vanaf woensdag 13 mei een 8-weekse lessenreeks van start gaan. De lessen vinden wekelijks plaats van 16.00 tot 17.00 uur, in de gymzaal aan de Beethovensingel 13. Kosten voor 8 weken bedragen € 60 per deelnemer.

De weerbaarheidstraining die woensdag van start ging zat vol, dus er is veel animo. Op 13 mei zal in de gymzaal aan de Beethovensingel ook weer een training voor kinderen van 8-12 jaar van start gaan, wekelijks van 14.30 tot 15.30 uur. Meer informatie op de website van Alkmaar Sport

20150304-weerbaarheidstrain

Pin It
Bekeken: 2149x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/