Alkmaar, 04 maart 2015. Zaterdag 14 maart verwelkomt de Remonstrantse kerk in Alkmaar Merel Naomi voor een solo harpconcert. Buiten in de straat aan het Fnidsen 33-37 zie je niet dat je voor de poort van een kerk staat. Als je naar binnen loopt word je betoverd door een parel van een plek met zand op de vloer, verlicht met kaarsen. Merel Naomi speelt een aantal delen uit de Engelse Suite in G mineur van Johan Sebastian Bach. Muziek die je bijna nooit op de harp hoort, maar werkelijk klinkt alsof het voor de harp is geschreven. Daarnaast kunnen luisteraars  onder andere genieten van Franse muziek van Gabriel Faure en Russische walsen. Merel Naomi zal je verrassen door de mogelijkheden op de harp. Met haar aanstekelijke enthousiasme zal ze niet alleen haar harp spelen, maar ook vertellen over de muziek.

Kaarten kosten vooraf € 12,50, aan de deur € 15,-.  De Remonstrantse Kerk is gelegen aan het Fnidsen 33-37 Kaarten bestellen kan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Meer informatie op de website van Merel.

20150304-merel-naomi

Pin It
Bekeken: 2554x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/