Alkmaar, 04 maart 2015. IJsbaan De Meent sluit het ijsseizoen spectaculair af met een kampeernacht op De Meent. Vrijdag 13 maart zijn schaatsfans tussen de 8 en 16 jaar uitgenodigd hun tentje op te zetten op het groene middenterrein van de 400 meter baan. Vanaf 19.00 uur worden de kampeerders verwelkomd en zaterdagochtend kunnen de na het ontbijt rond 9.15 uur weer worden opgehaald.

Vrijdagavond 13 maart zal De Meent veranderen in een heuse kampeerplaats. ‘s Avonds is zoals gebruikelijk de wekelijkse schaatsdisco geopend in de IJshal. Daarnaast zijn er door Alkmaar Sport N.V. speciaal voor de kampeerders diverse activiteiten georganiseerd gedurende de avond. De hele nacht is er vanuit de organisatie professionele begeleiding en toezicht aanwezig.

In de avond wordt gezorgd voor een drankje en wat lekkers en het avontuur eindigt met een warme douche en een lekker ontbijtje. Wie mag er nu schaatsen na sluitingstijd? Of slapen op de plek waar hij graag sport? Het kampeerterrein is straks een echte jeugdcamping. Aanmelden kan tot en met 8 maart via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Meer informatie is te vinden op de website van IJsbaan De Meent en de Facebookpagina van De Meent.

Pin It
Bekeken: 1861x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/