Terwijl in Alkmaar het ICG-spektakel in volle gang was hadden de synchroonzwemsters van DAW andere bezigheden: zij deden zaterdag en zondag mee aan de Synchrobeat en de NK Combo in Eindhoven.

Bij de Synchrobeat was DAW in de categorie Age I (onder 12 jaar) in de finale op alle onderdelen, van solo, duet en ploeg, vertegenwoordigd door Eva Schijf, Giorgia Gandossi, Nine Galy, Anna Darby en Noëmi Soler Rueda.

Eva behaalde met haar solo de negende plaats en bereikte met haar duetpartner Giorgia de zesde plaats. De Age I-ploeg eindigde als zevende. In de categorie Age II (onder 15) haalde Steffi Schijf met haar solo de dertiende plaats. 

De DAW-combinatie, bestaande uit Merel Visser, Jasmijn Padt, Pauline Tossings, Charlotte Tossings, Steffi Schijf, Rianne Schoonderwoerd, Liza de Bruijn, Wieteke Elzinga, Bibi Uluer en Daphne Schouten, behaalde maar liefst de zesde plaats. Trainster Ilona Hogerheyde vatte het weekend samen met: “DAW heeft zich laten zien!”

De Synchrobeat is te omschrijven als het nationaal kampioenschap synchroonzwemmen voor onder 15 jaar; de Combo is een bijzondere combinatie-uitvoering waarin zowel solo-, duet- als ploegelementen voorkomen.

Pin It
Bekeken: 4997x
https://147.139.212.74/ https://147.139.212.232/ http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/