Geen gewonden, maar wel de nodige blikschade. Dat is de balans die maandagmiddag opgemaakt kon worden na een aanrijding op de Phoenixstraat in Alkmaar. De bestuurder van een Volkswagen busje reed richting de Bestevaerstraat toen een Renault Espace uit één van de parkeerplekken direct naast de Praxis kwam rijden.

De bus reed net iets te veel aan de linkerkant van de weg om de Espace te kunnen ontwijken en raakte de Renault op de neus. Die draaide door de klap om zijn linkerachterwiel en raakte een geparkeerde bestelauto en een Hyundai Tuscon. De geschrokken bestuurder van het busje informeerde na de botsing meteen naar de gesteldheid van de andere automobilist, maar die wilde niet met hem praten. De politie heeft de zaak uiteindelijk afgehandeld.

Pin It
Bekeken: 4042x
https://perpusda.lampungtengahkab.go.id/products/demo/ https://siss.sulselprov.go.id/approve/gacor/ https://stkippgri-sidoarjo.ac.id/demo-slot/ https://inspektorat.nganjukkab.go.id/products/demo-pp/ https://smpn11.semarangkota.go.id/spicy/dorsek-gacor/ http://cakar76.ac.id.matthewwilliamson.com/ https://www.sidiap.org/rtp-live/ https://www.ella-lapetiteanglaise.com/ https://www.tyronesjacket.com/ https://linkr.bio/link-mpoxo https://pressnote.in/slot-demo/ https://heylink.me/link-ksoklub/