Alkmaar, 12 maart 2015. In het weekeind van 14 en 15 maart organiseert de Model Spoor club Alkmaar voor de derde keer een mooi modelspoor evenement. Het evenement vindt beide dagen van 10:00 tot 16:00 uur plaats bij het Willem Blaeu aan de Robonsbosweg 11. De organisatie ontvangt diverse clubs uit Nederland die hun banen gaan tonen aan het publiek. Er komt totaal 150 meter spoor te liggen in LGB ,N en HO formaat, met ook baantjes voor de jeugd. Er is ook heel veel ruimte voor handelaren zodat modelspoorliefhebbers hun hart op kunnen halen. Het demo-team van de Alkmaarse club zal laten zien wat er allemaal mogelijk is op het gebied van zelfbouw.

Toegang is €4,- euro per persoon. Met een uitgeprinte versie van de flyer krijgt men €0,50 korting. Kinderen tot 12 jaar hebben gratis toegang. Meer info op de website van de modelspoordagen.

20150312-modelspoordagen

Pin It
Bekeken: 2376x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/