Alkmaar, 12 maart 2015. Woensdag vond in Wijkcentrum De Oever in Oudorp een belangrijke gebeurtenis plaats: onder toeziend oog van wethouder Anjo van der Ven werd de officiële samenwerkingsovereenkomst getekend door de partijen die deelnemen aan het project Voor Mekaar Oudorp. Dit zijn de Stichting MEE, WonenPLus, de Compaan, Humanitas, Stichting de Wering en Wijkcentrum De Oever. Wethouder Van der Ven reikte bovendien de eerste Compaan van het project, een tablet die speciaal is ontwikkeld voor ouderen, uit aan de eerste deelnemer van deze pilot. 

Voor Mekaar Oudorp is een laagdrempelig informatiepunt voor de inwoners van Oudorp. Hier kan jong en oud terecht met allerlei vragen op het gebied van welzijn, zorg, voorzieningen en sociale wet- en regelgeving.

Het informatiepunt is gevestigd in Wijkcentrum De Oever, Amstelstraat 1, en is elke werkdag open van 9:00 tot 12:00 uur. Vrijwilligers en professionals zitten klaar om met eenieder die een vraag of probleem heeft een oplossing te zoeken en zo nodig naar de juiste instantie door te verwijzen.

 

 

Pin It
Bekeken: 2585x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/