Alkmaar, 12 maart 2015. Deze zomer zou een buitenpodium in park De Rekerhout in gebruik genomen worden. De PvdA vernam dat wijkbewoners zich zorgen maken. Men voelde zich er niet goed bij betrokken, er zou te weinig vooronderzoek gedaan over bijvoorbeeld doelstelling en locatie, frequentie van het gebruik en geluidsoverlast, verantwoordelijkheid en toezicht. Het college reageerde hierop dat de initiatief nemende bewonersonderneming Stichting BAM plannen ontwikkelt en dat er interesse is vanaf Theater De Vest voor Zomer in de Mare. Ook ideeën als filmvoorstellingen en activiteiten van Artiance liggen op tafel. Als het schetsontwerp gereed is en ook het locatie-onderzoek, zullen alle Alkmaarders dit krijgen voor een zo breed mogelijk draagvlak.

In het derde kwartaal van 2014 is een brochure verspreid over het buitenpodium, met een oproep om deel te nemen aan een werkgroep. Ongeveer 30 bewoners meldden zich. Wanneer meer bekend is over locatie en passend ontwerp, wordt duidelijk welke direct omwonenden ook worden betrokken bij het vervolg. Mogelijke overlast een belangrijk punt bij de plaatsbepaling. Het definitieve budget kan worden vastgesteld na de locatiekeuze. Voor alsnog ligt het toegeschreven werkbudget hoger dan wat de raad apart legde. Blijft dit zo, dan zullen aanvullende middelen gehaald moeten worden uit fondsen, sponsoring, crowdfunding en crowdsourcing.

Pin It
Bekeken: 2704x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/