Bergen, 12 maart 2015. Na de kritiek over de plannen om de mountainbikeroute in de Schoorlse Duinen te verlengen zijn burgemeester Hetty Hafkamp van Bergen en wethouder Peter van Huissteden voor de eerste keer om de tafel gegaan. Er waren onder andere ontevreden reacties over het feit dat mountainbikers en wandelaars over een lengte van acht kilometer dezelfde paden zouden moeten delen, wat voor gevaarlijke situaties zou kunnen zorgen.

Het resultaat van het gesprek tussen de burgemeester en de wethouder is dat in het nieuwe deel van de route geen paden komen die door zowel mountainbikers en wandelaars worden gebruikt. In de huidige route zijn wel dergelijke gedeelde paden; die situatie blijft zoals ze is.

 Donderdagavond vond in zwembad De Beeck een raadsgesprek plaats waarbij de actiegroep die eind februari opgericht is een petitie met handtekeningen aan de raadsleden heeft voorgelegd.

Pin It
Bekeken: 2031x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/