Heerhugowaard, 16 maart 2015. Maandagochtend heeft een vrachtwagen het spoorviaduct  over de N242 bij Heerhugowaard  geramd. Er stonden drie containers met bouwafval op de vrachtwagen en die combinatie bleek te hoog om onder het viaduct door te kunnen. De lading van de vrachtwagen klapte tegen het viaduct en de lading kwam op de N242 terecht. Het wegdek van de N242 raakte daarbij flink beschadigd. Ook het treinverkeer tussen Alkmaar en Heerhugowaard heeft korte tijd last gehad van het ongeluk omdat het spoorviaduct onderzocht moest worden op beschadigingen.

Rond 10:30 uur was het onderzoek afgerond en kon begonnen worden met opruimen. De containers zijn met een kraan van de weg getakeld. Na de takelwerkzaamheden werd de rijbaan richting Alkmaar als eerste vrijgegeven. Na het herstel van het asfalt kon ook het verkeer op de andere baan ook zijn weg vervolgen.

 

 

Pin It
Bekeken: 2621x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/