Woerden, 16 maart 2015. Zaterdagavond was het bij hekkensluiter ZPC Woerden niet spannend voor de dames van DAW. De Alkmaarders nam in het eerste kwart een 0-2 voorsprong. Deze trend werd in het tweede kwart uitgebouwd naar 0-4. Daarna werd in door DAW elk kwart één maal gescoord. Woerden kon 35 seconden voor het eindsignaal de eer redden en 1-6 maken. De uitslag benadrukt eens te meer dat DAW met stip de minst gepasseerde verdediging heeft.

In deze wedstrijd is niet geprobeerd om uit alle standen te scoren; de dames bleven de combinaties zoeken om het spel ook aantrekkelijk te houden. Dit resulteerde in een partij polo met in totaal voor beide partijen één uitsluiting en voor DAW een aantal keren schoten op paal en lat. De directe concurrent liet ook geen steekje vallen, de middenmoot raakte wel verder achterop. Bianca Hartingsveld, Cynthia Kleppe en Diane van Schaik scoorden alledrie twee keer.

Zaterdag is, met nog maar vier wedstrijden te gaan, de belangrijkste confrontatie van het tweede seizoensdeel. Op weg naar promotie treft DAW de nummer 3 van de Regio Midwest 1e Klasse A. De voorsprong is 4 punten en het liefst willen de Alkmaarse dames De Zaan 2 zelf de knock-out geven. De wedstrijd begint om 20:00 u (toegang gratis) in de Hoornse Vaart.

Bekeken: 2475x