Alkmaar, 16 maart 2015. De organisatie kijkt tevreden terug op een geslaagde eerste editie van hun toernooi. Vijf podiumplaatsen voor de eigen pupillen waren de kers op de taart. In oktober werd bij de zes leden van de karate wedstrijdcommissie van Sportinstituut Tom van der Kolk het idee opgevat om een eigen toernooi op te zetten. Na een maandenlange voorbereiding was het zondag zover en het toernooi liep dan ook op rolletjes. Ook hadden vele deelnemers en toeschouwers hadden de weg naar de Hoornse Vaart gevonden. Ze waren vol lof, mede dankzij de enorme inzet van de grote groep vrijwilligers. 

Vijf prijzen werden door de eigen karateka's behaald. Irisa Kasirin (meisjes 6/7 jaar) en Sacha Kruijer (meisjes 14 t/m 17 jaar) wonnen het goud, Emma Vaartjes (meisjes 10/11 jaar) won het zilver en Benucksha Charles (meisjes 12/13 jaar) en Ikrame Bounab (meisjes 14 t/m 17 jaar) gingen er met het brons vandoor.

De organisatie heeft laten weten dat het kata toernooi zeker een vervolg gaat krijgen. Het idee is om het toernooi volgend jaar een meer internationaal karakter te geven. Het sportinstituut dankt sponsors Grand Hotel Alkmaar, Inktweb.nl, Rodi Media, Topdruk, Jumbo Winkelwaard en Henk Stienstra.

Foto: het team van vrijwilligers

20150316 vdkolk vrijwilligers

Pin It
Bekeken: 2543x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/