Alkmaar Centraal

Donderdag 13 augustus verzorgde Alkmaar Sport weer een sportdag voor 120 kinderen van de Stichting Kinderopvang Alkmaar (SKOA) en de Kinderkamer op de velden van Kolping Boys. De kinderen leerden hierbij allerlei vormen van zelfverdediging.

‘s Ochtends gingen de jongste kinderen lekker bewegen met allerlei sportmaterialen en ’s middags deden ze mee aan een judoclinic. De oudere kids kregen ’s ochtends een karateclinic en ’s middags diverse sportieve spellen, verzorgd door de trainers van Alkmaar Sport.

Alkmaar Sportstad vindt het belangrijk dat de Alkmaarse jeugd op een laagdrempelige manier kennismaakt met sport. Alkmaar Sport geeft uitvoering aan dit sportbeleid door onder andere sportdagen te ondersteunen, zoals deze voor de SKOA en de Kinderkamer.

Alkmaar Sport organiseert activiteiten, verbindt partijen in sport en zorgt dat zoveel mogelijk mensen in de regio sporten omdat het leuk, gezellig en gezond is. Daarnaast biedt het met haar sportaccommodaties als de Hoornse Vaart en De Meent schone en veilige sportomgevingen.

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Alkmaar Centraal? Bel Opsteker Media 072 73 70 189 of mail ons: info@opstekermedia.nl