Alkmaar Centraal

Dag en Dauw, de culturele ochtenden voor en door senioren, gaat weer van start: op 22 september kan men op de nostalgische toer met oudhollandse spelletjes. Tijdens de Dag en Dauw-ochtenden kunnen senioren elkaar op een laagdrempelige manier ontmoeten.

Op 22 september vindt Dag en Dauw plaats bij Bibliotheek Kennemerwaard locatie Alkmaar Centrum aan de Gasthuisstraat 2 in Alkmaar. Dag en Dauw vindt van 15 september tot en met 1 december iedere dinsdagochtend plaats, van 10.00 tot 11.30 uur.

Alle Dag en Dauw-activiteiten vinden plaats aan het Canadaplein in Alkmaar en de kosten bedragen € 5, - per persoon per ochtend, inclusief koffie of thee. Deelnemers kunnen vooraf reserveren via de website of de balie van de bibliotheek in Alkmaar Centrum.

Indien geïnteresseerden niet in de gelegenheid zijn om vervoer te regelen kunnen Dag en Dauwvrijwilligers hen tegen een kleine vergoeding halen en brengen. Neem voor de mogelijkheden contact op met Daniëlle Koelemij via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 06- 11644881.

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Alkmaar Centraal? Bel Opsteker Media 072 73 70 189 of mail ons: info@opstekermedia.nl