Alkmaar Centraal

Op het lichaam van de dode baby die donderdag werd gevonden in een schuur aan de Schelde is een eerste sectie verricht om de doodsoorzaak te achterhalen. Er volgt nog een tweede sectie. De politie wil echter nog geen informatie kwijt over het geslacht of de leeftijd van de baby.

Ondertussen probeert de media het achtergrondverhaal bij de baby te ontrafelen en worden er speculaties geproduceerd die volgens bewoonster Sandra en overbuurvrouw Deborah nergens op gebaseerd zijn. Sandra voelt zich door deze geruchten bedreigd en heeft het gevoel dat velen haar als dader zien.

Een vrij dubieuze ‘misdaadnieuwssite’ schreef zelfs dat sommige buurtbewoners denken dat Sandra zelf de moeder is en dat het een kwestie van tijd is voor zij  ‘ontmaskerd’ wordt. In een update van datzelfde bericht wordt vervolgens gezegd dat de ‘junkie vriendin’ van Sandra de moeder is.

Deze ‘Madeleine’ zou een dakloze verslaafde prostituee zijn en wordt op de misdaadnieuwssite zelfs met naam en toenaam genoemd. Ze zit momenteel in de cel wegens winkeldiefstal en openstaande boetes. Haar broer liet het het AD weten dat zijn zus vrijwillig DNA heeft afgestaan en dat het volgens hem onwaarschijnlijk is dat zij de moeder van het kindje is. Het NHD weet te melden dat de moeder van Madeleine erg boos is over de berichten.

Verder schrijft het AD dat de vindsters hebben gezegd dat het kindje in foetushouding lag toen ze het vonden, wat ook weer allerlei speculaties voedt. Tegenover het NHD ontkennen ze stellig dat ze die woorden hebben gebruikt. De vindsters en de moeder van  Madeleine dringen er dan ook op aan om te wachten op de resultaten van het politie-onderzoek en niet te proberen een dader aan te wijzen.

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Alkmaar Centraal? Bel Opsteker Media 072 73 70 189 of mail ons: info@opstekermedia.nl