Alkmaar Centraal

Notaris Irene Steltenpool van Actus notarissen ontving donderdagavond de Incompany 100 klanttevredenheidsaward 2015. De prijs werd tijdens een feestelijke bijeenkomst in het Amstel Hotel in Amsterdam uitgereikt door René Gerhardus, hoofdredacteur van het zakenblad Incompany.

Incompany 100 is het grootste onafhankelijke onderzoek naar de tevredenheid van klanten bij zakelijke dienstverleners in negen bedrijfssectoren. Er deden 3.271 respondenten mee aan het onderzoek dat door marktonderzoekbureau MWM2 is uitgevoerd.

Actus notarissen kwam als beste uit de bus in de sector Advocatuur en Notariaat met een gemiddelde score van 7,51 over zestien beoordeelde aspecten. “Met name vakkennis (7,80), de eerlijkheid van factureren (7,93) en de betrouwbaarheid van contactpersonen (7,73) zijn van wereldklasse” aldus René Gerhardus. Met dit resultaat zit Actus notarissen in de top tien van de 124 beste zakelijke dienstverleners in Nederland.

Irene Steltenpool reageerde na afloop van de prijsuitreiking verheugd: “Wij zijn heel erg blij met de waardering, maar onze klanten zijn de grote winnaars! Zij krijgen waar voor hun geld."

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Alkmaar Centraal? Bel Opsteker Media 072 73 70 189 of mail ons: info@opstekermedia.nl