Alkmaar Centraal

Tegen het gedreven Spaarnestad 4 uit Haarlem gingen de mannen van coach Peter Bienemann kopje onder. Alvoco redde de eer in de vierde set, maar deze eerste thuiswedstrijd in de Promotieklasse ging met 1-3 verloren.

Alvoco begon zonder veelbelovende hard-hitter Martijn Brakenhoff. De strijd begon gelijk en spannend. Op 10-7 pakten de Haarlemmers een time-out om de druk te onderbreken, maar Alvoco blokkeerde daarna weer goed en viel soepel aan. Op 20-20 liet de thuisploeg Spaarnestad echter ontsnappen en werd het 21-25.

De tweede set verliep niet veel anders en Alvoco's aanvallers braken maar moeilijk door. Vanaf 5-5 haperde de motor vanen een time-out mocht niet baten. Het thuisteam hobbelde achter de feiten aan (18-21). Het bleef knokken maar de set ging evengoed met 22-25 verloren. In de derde set zag het publiek een sterk Spaarnestad een te zwak ingrijpend Alvoco verslaan met 13-25. De vierde set is een ommekeer. De Alkmaarders waren weer bij de les en forceerden fouten bij de Haarlemmer met als gevolg setwinst in 25-18.

De volgende wedstrijd is thuis tegen koploper Compean 2. (foto: Bob Dijksen)

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Alkmaar Centraal? Bel Opsteker Media 072 73 70 189 of mail ons: info@opstekermedia.nl