Alkmaar Centraal

Woensdag 28 oktober organiseert de provincie Noord-Holland in theater De Vest het werkcongres 'Naar een ruimtelijke beleidskader voor zonneparken in Noord-Holland'.

Het doel van deze werkconferentie is om met de verschillende stakeholders in gesprek te komen over zaken die van belang zijn bij het opstellen van een ruimtelijk beleidskader zonneparken. Er zal worden gesproken over drie thema’s. Het eerste thema is de ‘kwantitatieve bijdrage aan energietransitie’; het tweede is ‘inpassing en ruimtelijke kwaliteit’ en het derde is ‘maatschappelijk draagvlak en impact’.

Iedereen die een bijdrage wil leveren aan het ruimtelijk beleidskader zonneparken kan zich aanmelden via het aanmeldingsformulier op www.noord-holland.nl. Hier staat ook het programma. Deelname  is gratis.  

Het werkcongres vindt plaats in Theater De Vest aan het Canadaplein 2 in Alkmaar. Meer informatie is te krijgen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 023 514 39 52. 

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Alkmaar Centraal? Bel Opsteker Media 072 73 70 189 of mail ons: info@opstekermedia.nl