Bij Hogeschool Inholland Alkmaar is woensdag om 12.30 uur de spijker goed op zijn kop geslagen om de start van de renovatie te markeren. Straks wordt er gestudeerd in een duurzaam, eigentijds en multifunctioneel schoolgebouw dat aansluit bij de ambities van de hogeschool. Ooijevaar | bevlogen bouwers en Schoonderbeek Installatietechniek helpen daarbij.

"Dit is het kortste studentenfeest ooit", riep Alex de Jager, strategisch relatiebeheerder bij Inholland Alkmaar, door de megafoon. "Heeft iedereen ook al een bouwhelm?" Toen iedereen een kleurige helm had werd een groepsfoto gemaakt.

Na de fotosessie werd letterlijk en figuurlijk de spijker op zijn kop geslagen om de start van de renovatie te vieren. Deze eer was voor Dirk van der Bijl, vestigingsdirecteur van de hogeschool, samen met Paul Vlaar, directeur van Ooijevaar | bevlogen bouwers.

Van der Bijl peilde nog even of er techniekstudenten aanwezig waren voor een helpende hand. “Of verpleegkundestudenten die ons kunnen verzorgen als het misgaat?” Het kost Van der Bijl enige moeite om de spijker in het hout te slaan, maar Vlaar stond hem als een goede aannemer bij.

Begin 2017 moet de hele klus klaar zijn. De onderwijs- en praktijkruimten en de technische labs voldoen dan weer helemaal aan de maatstaven van nu en de toekomst. Ook komt er warmte-koude-opslag en worden er zonnepanelen op het dak geplaatst.

Inholland Alkmaar is een ondernemende hogeschool die goed geworteld is in de regio Noord-Holland Noord, middenin de maatschappij staat en een open sfeer kent met veel aandacht voor de individuele student. De hogeschool biedt 14 solide hbo-opleidingen aan op het terrein van techniek, economie, educatie en zorg en welzijn, waarvan 6 ook in deeltijdvorm.

Pin It
Bekeken: 5522x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/