Alkmaar Centraal

Na het succes van de afgelopen drie jaar, organiseerde Alkmaar Sport vrijdag weer de Koningsspelen bij de Hoornse Vaart, voor het eerst ook voor groepen 1 tot en met 4. Acht Alkmaarse scholen namen het tegen elkaar op tijdens de KoningsZwemspelen, een zwemestafette. In het 50-meterbad waren er diverse andere activiteiten.

Bij de groepen 5-6 wist Eramus 7 de overwinning te behalen door Zandloper 1 met slechts één seconde te verslaan. Ook bij de groepen 7-8 ging de eerste prijs naar de Eramus. Erasmus 3 bleef Rank 3 twee seconden voor.

In het 50-meterbad lag de Wipe-Out baan ‘Obstacle Run’ en duikvereniging Orca gaf clinics. United Dragons lag met een drakenboot in het water voor een “Dragontrack”, waarbij leerlingen de krachten konden meten. Nieuw waren de KoningSportspelen, een sportinstuif voor groepen 1, 2, 3 en 4 met diverse sport- en spelactiviteiten.

Voor de gelegenheid was de Hoornse Vaart gehuld in rood, wit, blauw en oranje. Uiteraard was ook de mascotte van Alkmaar, Freddy Fit, aanwezig. Hij deelde een kleurplaat uit en bedankte alle deelnemers voor hun sportiviteit. 

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Alkmaar Centraal? Bel Opsteker Media 072 73 70 189 of mail ons: info@opstekermedia.nl