Alkmaar Centraal

Op zondag 21 augustus is het 4e Open Podium van 2016 in het openluchttheater De Oude Kwekerij aan de Jan van Scorelkade. Gepland staan optredens van de Alkmaarse singer-songwriters Anne Zasburg en Sjabbo Schaveling, het koor Rebounce en tot slot de rockband Almost Human.

Anne start komend jaar de muziekopleiding van het ROC Amsterdam en trad op op het KUUBfestival. Ze begeleidt zichzelf met de gitaar. Sjabbo treedt solo op, maar is ook lid van rockband Mr Stone and the Black Dogs. Hij zal 'Aan de Oude Gracht' zingen. Anne en Sjabbo doen mee met het coachingproject voor een optreden tijdens Kunst tot de Nacht, de opening van het Alkmaarse podiumseizoen.

Het achtkoppige koor Rebounce, onder leiding van dirigente Joke Tulp, zingt swingende jazzstandards, mooie close harmony jazzballads en enkele popnummers van The Beach Boys en Sting. Rockband 'Almost Human' sluit af met hun akoestische gitaren. Zij waren ook al eens te zien op het KUUB Festival. 

De vierde editie is een samenwerking tussen Popacademie Popup en het Openluchttheater. Het Open Podium duurt van 14.00 uur tot 16.00 uur en is gratis. Wel wordt een kleine vrijwillige bijdrage gevraagd om de kosten te dekken. Meer informatie via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Kijk ook op Facebook.

Op de foto Anne Zasburg (foto: Noukka Signe)

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Alkmaar Centraal? Bel Opsteker Media 072 73 70 189 of mail ons: info@opstekermedia.nl